Rimelig 17.mai-bunad for barna!

Nå føler jeg på luften hva som kommer.. Fy søren vi har ventet lenge denne gangen, men nå er altså våren på vei!!! Det er faktisk bare litt over en mnd til 17.mai, og jeg gleder meg minst like mye som barna.. ;)
I år er jeg litt stolt av meg selv siden jeg faktisk allerede er i rute til den store dagen. Og da tenker jeg ikke på meg selv, men på kidsa. Det er jo så nydelig med bunad på de små, bare dumt det er så utrolig dyrt og at de vokser fra den så fort. Derfor har jeg i år funnet noen fantastisk fine festdrakter til jentene. Disse er fra nettbutikken småungene.no og fra merket Name it. Er de ikke fine?! Filippa er bare 17 mnd og har strl 92 (men de har enda mindre), og Mathilde som er 8 har strl 8 år. Disse «bunadene» koster under 500 lappen og tåler fint en fest med både is, brus og ketchup-søl.. ;) Spennene er fra prikken over i’en, også hos småungene. De har forøvrig alt tilbehør man trenger til 17.mai. Strømpebukser, sko, hårpynt osv..
Disse festdrakter finnes selvsagt også for gutter, både små og store. :)
PS: er lite tips til dere er at småungene.no setter ned prisen på «bunader» de neste 3 dagene i forbindelse med innlegget mitt. Sjekk de ut her!

Lykke til med planleggning. XoXo Hedda

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *