Prikken over i’en!

Hei hei!

Jeg gleder meg som vanlig til helgen er over og uken er i gang. Det er det ikke så mange som gjør, og jeg må være ærlig å si at det er en av de største gledene jeg har i livet. Hverdager er fint og hver eneste dag er spennende! Men denne uken skjer det ekstra mye gøy. Starter med besøk av rørlegger i morgen tidlig. Vi skal nemlig gjøre om på noen av rommene i leiligheten og pusse opp både oppe og nede. Når resultatet står klart skal jeg vise det frem til dere! Asså jeg er i ekstase, for dette har jeg gledet meg til å ta fatt på så utrolig lenge!:)

På torsdag har bestevenninnen min bursdag og på fredag har kjæresten min bursdag, så dette blir en uke med både fest, moro, jobb og hjem!❤️

Var det ikke egentlig litt fint med denne leopard høyhalseren under v genser? Synes det var en liten detalj som gjorde mye med det ellers så plaine antrekket jeg. Genserene er begge fra Ganni, samme er skoene. Buksen og øredobber er fra HM og kåpen fra Ellos.

Ha en god uke dere, så snakkes vi snart. Og psst: har dere tips til fine, inspirerende sider eller Instagram kontoer med interiør-tips, samt freshe interiør butikker så si gjerne i fra! Jeg er i interiør-lune om dagen! :)

xoxo Hedda

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *