Aprilsnarr!

Gooood søndag fra fjellet!!! Ja, da er det 1.april da! Jeg var veldig fristet til å kjøre en aprilsnarr på dere med en positiv graviditetstest eller noe i den dur, men jeg «turte» ikke..

Men altså, april betyr at det snart er mai og at det betyr at det snart er 17.mai og det betyr jo at det snart er sommer… ;) Viktig å tenke fremover si! Haha neida, skal ikke klikke helt, men ja, jeg er våryr allerede! Når det er sagt så har påsken blir tilbragt med masse snø, minusgrader og sol i Hemsedal. Det har vært så deilig med en hel uke på fjellet. Pga operasjonen min så ble det dessverre ikke noen skitur eller turer i bakken denne gangen, men til gjengjeld har vi vært ute mesteparten av tiden og nytt det fine været. Er så mye fine steder i Hemsedal. I dag var vi foreksempel på Harahorn og spiste lunsj. Det anbefales på det sterkeste. Følte at jeg var midt i et lite eventyr da jeg var der oppe. Både maten, stedet, interiøret og naturen er magisk! Tror dette er en av Norges gjemte perler.

På langfredag hadde vi barnevakt og kjørte på med afterski og masse moro. Vi har ganske sjeldent barnevakt og dette var 3. gang siden Filippa ble født. Følelsen av å bare være kjærester var helt fantastisk! ❤️ Hun har jo blitt over 16 mnd allerede så vi burde sikkert være litt flinkere til å prioritere tid sammen bare vi to, men det er lettere sagt enn gjort.. Dessuten så er jeg faktisk av den typen som får hjemlengsel og savner barna med en gang jeg er uten de. Hadde jeg ikke elsket å være mamma så hadde jeg jo heller ikke valgt å få 3 barn. :)

Nå skal vi snart sette oss i bilen og komme oss hjem til Oslo. Må dra sent sånn at hun lille sover i bilen. Krysser alt jeg eier og har for at vi ikke treffer påskekøen. Håper dere har hatt en god påske og er klare for både hverdag og vår.

Snakkes snart! XoXo Hedda.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *