Sminketips: Nøkkelen til flawless hud og perfekt highlight.

Sensai er mitt nye chrush på sminkefronten! De har produkter som legger en perfekt base og en jevn og fin hud. Under så skal jeg vise dere hvordan jeg legger min everyday makeup.

Jeg starter med å bruke glowing base, som er en superdeilig primer. Den bruker jeg oppå dagkremen min. Den gjør så hele huden får en deilig shiny base og at sminken holder bedre. Så tar jeg consealer. Jeg ser så trett ut om dagen, siden hun lille fortsatt driver å våkner om natten, så consealer går det mye av for å si det sånn;) Legger den som vist på bildet. Jeg legger den også «rundt» munnen.

Det er viktig å fade ut consealeren godt. Det er liksom nøkkelen til et pent resultat! Fade, fade, fade..

Etter dette er det pudder. Da pleier jeg å bruke to forskjellige. En til hele fjeset og en til å markere og for farge. Legger den på solfangerene i pannen og som et 3 tall på hver side av ansiktet. På denne så bruker jeg den mørkeste fargen til sensai, tropez. Veldig fine disse pudderene. De gjør huden flawless i tillegg til å gi farge. LOVE it! Jeg bruker den også som øyenskygge. Jeg synes det er finest å ikke ha så mange forskjellige farger i fjeset og det å bruke pudder/solpudder som øyenskygge er noe jeg var gjort i mange år.

En av nøkkelproduktene i denne serien er krem-highliteren. Den gjør underverker for kinnben og under øyenbryn. Alle gangene dere har spurt om glød så er det denne jeg har på.

Over ser dere bilder av de produktene jeg bruker. I tillegg bruker jeg totalfinish pudderet som er prikken over i’en. Det må dere faktisk prøve selv for å se hvor sykt bra det er! Det skal virkelig ikke mer til enn dette for flawless skin! Bare husk godt med fukt under sminken. Alle produktene kan kjøpes her!

3 Comments

  1. Hvor er genseren fra? :)

  2. Charlotte

    Hvilke nr/farge har du på pudder og consealer?

    1. Elisabeth

      Lurer jeg også på

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *