Trenger du glød?

Denne tiden på året er jeg vanligvis ikke på det fresheste, det skal være sagt. Det er så lenge siden sist jeg hadde noen solstråler på huden og uten mine ukentlige seanser med selvbruning så hadde jeg antageligvis vært lysegrønn.. ;)
Midt på vinteren er det liksom greit i og med at man pakker seg inn i store ullgensere, skjerf, luer og strømpebukser. Nå derimot, når solen har tittet frem igjen og det er lysere tider så er det ikke like gøyalt å være likblek. Særlig denne våren når pastellfarger er superhot synes nå i hvertfall jeg det er bittelitt freshere å ha en form for farget glød på huden.

Derfor gir jeg dere -25% rabatt på selvbruning fra Sunspa. Denne rabatten kommer jeg med kun noen få ganger i året, så det er bare å benytte anledningen mens den er her!:) Rabattkoden er hedda25 og den gir -25% hele selvbruner.no

Jeg har 3 produkter som er mine faste favoritter! Det er chocolate spray (den brune), lotionen (den rosa) og fitness spray (den grønne). Lotion er uten tvil den beste på kroppen og Chocolate eller Fitness er best i ansiktet. Varierer litt på de sprayene. Chocolate blir litt brunere enn fitness, men fitness er mere naturlig og mindre gyllen i fargen, så på vinteren synes jeg den blir finest. Ingen av de blir man oransje av, men om man har lett for å bli oransje så ville jeg kanskje prøvd fitness. Beste komboen er uansett alle 3. Da har man til både kropp og ansikt, pluss at man har til forskjellige anledninger.
Om du bestiller lotion, så husk å bruk påføringshanske sånn at du ikke blir brun i håndflatene. Jeg har også 3 tips til dere: Husk alltid å skrubbe huden før du tar på selvbruning. Kan evt bare bruke et frotte håndklede eller en peeling uten olje. Ta på litt fuktigheskrem på fingrene, albuer, ankler, knær og øyenbryn. Da blir det penere resultat. Og et siste tips er å enten føne kroppen tørr, eller la det lufttørke før du kler på deg. På den måten blir det jevnt og fint. Jeg gjør det ofte før jeg legger meg, for da tar jeg bare på en pysjamas ove selvbruningen og så våkner jeg fin dagen etter.

På bildene har jeg brukt chocolate på armen. Sprayet kun på den ene armen så dere skal får se forskjellen etter en gangs bruk. Ganske tydlig forskjell. Og det er lett å se hvilken som ser freshest ut. ;)

Dette er perfekt nå til påske, så slipper du å utsette huden for farlige solstråler. Da blir du garantert brun og kan kjøre på med høy solfaktor over så du ikke blir brent! Ingen ting er jo som litt påske-tan(in a can) ;) XoXo Hedda.

P

PS: Du finner link til din nærmeste forhandler på Sunspa HER!

9 Comments

 1. Hei!
  Hvor er det fine antrekket ditt fra?

  1. fashioncherry

   Designers remix :)

 2. Hei! Kunne du lagd et innlegg om hvordan du sminker deg til hverdags? Spesielt med tanke på hud! Syns alltid huden din ser så plettfri og fin ut!:D

  1. fashioncherry

   Hei! Ja, det kan jeg gjøre.. kommer faktisk et sminke innlegg ila uken

 3. Anonymous

  Hei;) Brukte du selvbruning da du var gravid?☺️

  1. fashioncherry

   Ja, brukte tonnevis…;) De er økologiske.

 4. Kan de brukes av gravide?

  1. fashioncherry

   Ja, de er i tillegg økologiske!:)

 5. Vet du om vi med problemhud (får lett kvise utbrudd og sorte prikker) kan bruke selvbruningen i ansiktet? Har bestilt, men er livredd for hva jeg påfører ansiktshuden. Hadde vært deilig å gløde litt med sola om dagen :-) Ha en fin uke!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *