Vår i år?

Vil bare titte innom å si takk for tilbakemeldingene fra forrige innlegg. Ble overrasket over hvor mange som har opplevd det samme. Og jeg er glad jeg kan hjelpe fler! Det er ikke noe tabu å snakke om slike ting lengre.

Formen min er veldig god, under en uke etter operasjonen. Føler at jeg kan leve mer eller mindre normalt igjen og det er jo det beste. Er ikke typen som liker å ligge nedpå. ;) Skulle egentlig dele litt tips til vårgarderoben i dag, men søren heller, den våren lar virkelig vente på seg i år.. Det er mulig påsken skal tilbringes i Frankrike. Isåfall blir det vårgarderobe-tips derfra. ;)

Snakkes snart ❤️ XoXo Hedda

Kåpen er fra Baum og skjerfet fra Holzweiler. Sko og genser fra Ganni og briller fra Gucci hos Krogh optikk.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *