Vi vil alltid ha Paris

Nå skal jeg skrive noe som ikke kommer som noen bombe, men dere -Paris er FANTASTISK!!! ;)
Det er ikke lenge siden jeg var der sist, men hadde allikevel en aldri så liten tur dit igjen. Denne gang med Tone og mine kjære, fine venner i Holzweiler ❤️ Vi hadde det sååå gøy alle sammen, og ekstra stas var det å hooke opp med stylisten til Gigi Hadid ut på kvelden der.

Det var en hektisk periode rett før Paris, men den byen er bare så magisk at godfølelsen brer seg utover i kroppen med en gang jeg kommer dit. Var heller ikke lett å reise hjem, da gradestokken sto på +14 og strålende sol. Asså, Paris I hope see you soon again!
Ps: dette er ingen reklame med hotellet vi bodde på er et av de koseligste jeg har bodd på ever! Navnet står over døren på bildet over. Og på bildet under ser dere mitt nye Holzweiler skjerf. Det er spesiallaget til meg med intinialene mine. FOR en fin gave. ❤️ Dette er også den nye kvaliteten på skjerfene i varm, myk og god alpakka. Kåpen er btw fra Ducie London, genseren fra Zara man, skoene fra Nike, brillene fra Le Specs, vesken Prada  og ringen fra Caroline Swedblom.

XoXo Hedda

1 Comment

  1. Så fresht antrekk!! Hvor har du kjøpt kåpen? Ser den ikke på hjemmesiden deres dessverre/:

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *