Fra jentetur til hyttetur

Da er en lang og innholdsrik uke over. Startet uken på jentetur i Paris. Litt annerledes jentetur enn jeg pleier, fordi dette var bursdagsgaven til Mathilde på hennes 8 års dag. Men vi koste oss altså så sinnsykt mye! Dette burde nesten bli tradisjon. Ikke nødvendigvis å reise til Paris, men å ta seg 100% tid til ett og ett barn i noen dager. Når man har tre barn sånn som meg, så må man faktisk nemlig både planlegge og tilrettelegge for å kunne ha alenetid sammen. ;)
Etter Paris gikk turen rett Rondane. Der ventet langrennski, masse snø, lammestek, yatzy og fyr i peisen. Motsetninger tiltrekker hverandre og det er nettopp derfor det var så sinnsykt deilig å komme opp på hytta etter en storbytur!
Nå er jeg tilbake i Oslo og gleder meg til å ta fatt på uken. Forrige uke var det mye loff, sukker, salt, fett og alkohol. Det føles ikke tipp topp i kroppen så denne uken skal jeg rense opp igjen med cleansing-kur fra The Juicery og dele effekten med dere. Det er ikke en normal juice-kur, men en med supper og juicer om hverandre. Gleder meg!!
I’ll keep you posted..
XoXo Hedda ❤️

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *