Når jeg ikke rekker noen ting prioriterer jeg dette!

Vel hjemme fra Paris. Eller, vel og vel.. landet kl 00.00 i natt og flyet var megaforsinket føler nesten jeg har jetlag. I dag er en sånn dag hvor jeg har så mye på agendaen at jeg ikke får gjort noen ting.. Skulle gjerne hatt en person som stod som en hauk over meg og sa hva jeg skulle gjøre, når og hvordan! Men en ting jeg alltid gjør når det er sånn som nå (er nemlig ikke så skjeldent at konsentrasjonen min tar seg en litta pause. lol) er å skriver prioriteringsliste. First thing first! SÅ, det første jeg skal gjøre er å gjøre de basis tingene om gjør at jeg kommer i gang med dagen. Som å pakke ut av Pariskofferten, pakke på nytt for alle 5 til vinterferie på fjellet, svare på mail, lage kaffe, ta vitaminer og min daglige dose med kollagen. Kjærsten min synes det kollagenpulveret er LOL og det høres kanskje litt rart ut, men det er så sinnsykt bra! Jeg har jo skrevet om dette tidligere, og synes det er et utrolig facinerende produkt! Ingen av oss vil ha slappere hud en det vi må, så kollagen innenfra er musikk i de flestes ører. I hvertfall i mine.. ;) Jeg tok nettopp noen bilder av hvordan pakkningen ser ut når du får den. Alle de små posene med kollagen-pulver ligger lekkert i en pen eske som man oppbevarer i kjøkkenskapet. Hver morgen er det bare å ta en liten shot, eller putte det i havregrøten/smoothien/yoghurten. Poenget er at det skal så lite til og det smaker ingen ting, så dette er kanskje noe av det enkleste grepet du kan gjøre for kollagenproduksjonen din. :) du får tar i det HER.  Her en link til forrige gang jeg skrev om det. 

 XoXo Hedda

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *