On fire!

Her om dagen var jeg ‘on fire!’ Asså, solen og vårfølelsen tok helt overhånd over følelsene i kroppen! Det var ikke bare det at jeg sprudlet over av glede, men i mitt hode så blir glede ofte til kreativitet og derfor har jeg nå masse spennende ting på gang. Skulle jo gjerne delt, drøftet og skaravlet om det her på bloggen, men jeg tør liksom ikke. Må komme litt mer i gang først, så skal jeg selvsagt ta med dere på reisen.

Apropos reise.. Jeg er nå i Paris. Mathilde fyller 8 år i dag og jeg bestemte meg for å gjøre noe hyggelig sammen fremfor å kjøpe mere ting som hun ikke trenger.. Kvalitetstid med hverandre er blitt den nye luksusen føler jeg. Vi skal bare kose oss, sitte på cafe, opp i Eiffeltårnet, spise makroner, crêpe og croissanter til det tyter ut av ørene på oss. I skrivende stund ligger vi faktisk på hotellrommet og ser på Disney og spiser crêpe i sengen. ❤️

Oppdaterer om litt igjen jeg. Vil jo selvsagt dele Paris med dere også.. ;)

xoxo Hedda.


Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *