Planleggningsfasen

 

Det er så gøy å finne frem gamle ting, ting som man liksom har glemt. Sånn som denne kåpen. Jeg var i kjelleren i dag for å finne frem klær å selge på neste salg. Og da kom jeg over denne «dame-kåpen» Skulle egentlig ut å kjøpe meg en ny, men de pengene sparte jeg gitt..;) Nå er nemlig kåpen og jeg venner igjen.
Ikke mye å fortelle om i dag, men jeg kan meddele at jeg har vært på rotfylling. Så alle som har vært på det vet jo hvor festlig det er.. Som plaster på såret sitter jeg nå å drikker Coronas og planlegger fremtidige reiser. Merket at nå var det bare om å gjøre å senke skuldrene og se fremover. (Ja, jeg har nemlig tannlegeskrekk og har ikke akkurat vært avbalansert og rolig rundt denne rotfyllingen)
Jeg skal senere fortelle dere hva jeg planlegger, men det er helt i startfasen så må komme litt lengre i prosessen først.
Ha en deilig ukeslutt dere. Og PS: sjekk bloggen i morgen. Skal tipse dere om en helt villt god øyekrem! Stay tuned…❤️
XoXo Hedda

2 Comments

  1. Når e neste salg?:):)

  2. Kan du Please si hva skal produkter eller behandlinger du bruker eller tar som gir deg så fin glød i huden. Hadde vært evig takknemlig for det.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *