Favorit looks!

Hjemme fra Køben igjen! Og som jeg til det kjedsommelige alltid sier; borte bra men hjemme best! Dog var København helt nydelig! Disse bildene er fra Designers Remix showet og det er rett og slett det beste jeg har sett av Designers Remix til nå. Fargepalettene var bl.a i beige med lys rosa, og min favoritt; hvitt med kremhvitt og masse ruter. I tillegg var det mye silke, strikk og skinn. Det var veldig “wearable”, eller som det heter på godt norsk, det var en brukanes kolleksjon som ikke blir vanskelig å kombinere med resten av garderoben! ;) Nederst i innlegget har jeg lagt med bilder av det jeg syntes var favorittlooksene.

Jeg har fått ekstremt lite søvn den siste uken. Det er noe selvforskyldt (les. jentetur til køben) og noe ikke (les. baby)

Uansett, nå har jeg planer om en avslappende mandagskveld med Farmen Kjendis, og gårdsdagens episode av Broen før jeg hopper i loppekassa. I morgen skal jeg nemlig ha middagsselskap med et særs livlig og champagne-elskende vennepar, så her gjelder det å sove mens man kan.. ;) ;)

XoXo Hedda

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *