Jeg traff en nerve.

God lillelørdag! :) I skrivende stund sitter jeg og Tone på Gradermoen på vei til København. Det er vår årlige JJ-tur, Jobb&Jentetur. Det er jo det som er deilig med å ha en jobb som går over i livsstil, nemlig det at ting som dette kan kombineres. Etter en kjapp flytur, en liten sving innom hotellet, et par røde pølser og noen øl så bærer det rett på Holzweiler vinsningen. Jeg har fått sniktittet litt på den og kan love at den er deres beste kolleksjon hittil! Det GLEDES!!!

Jeg må få lov til å takke dere alle for engasjementet rundt det forrige blogginlegget mitt! Asså jeg har fått meldinger fra flere kjente fjes, grundere, designere, modeller og andre motefolk. Folk likte dette. Jeg skrev bare ned noen tanker som jeg hadde rundt temaet og så tok det helt av. Godt å se at flere teker det samme, samtidig som det alikevel er trist at det skal være på den måten. Jeg traff tydligvis en nerve, som jeg håper kan bidra til å lette litt på stemningen i bransjen.

Snakkes snart! Nå erre boarding! <3

XoXo Hedda

7 Comments

 1. Tydeligvis* ;) Kos deg i Danmark!

 2. Line S Evensen

  Hvor er den tøffe buksa fra?

 3. Nydelig antrekk!!

  1. Hvor er klærne fra?

 4. Hei Hedda,
  Jeg lurte på hvor den jakken er fra? Hadde så nydelig farge!
  Ha en fin tur til Køben!

 5. Så flott du er!!! Kan du fortelle hvilke sminke produkter du har brukt i ansiktet på dette bildet? Veldig pent og naturlig

 6. Kan jeg spørre hvor jakken er fra? :)

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *