Trendy å være sur?

På fredag var det visningen til ByTimo på Theatercafeen. Det har liksom blitt en tradisjon det der. Jeg har med vilje droppet visninger på Oslo Runway i år. Ikke fordi jeg ikke synes det er spennende og ikke ønsker å støtte opp, men fordi jeg har hatt en hektisk periode og på hjemmefronten var det folk som trengte meg mer enn det det var i motebransjen.. ;) Noen ganger må man bare prioritere hva som er viktigst for seg her og nå. Når det er sagt så må jeg ærlig si at hver gang jeg er på en visning så får jeg litt sjokk over hvor “viktige” folk er i denne bransjen. Asså etter å ha vært på visning så føler jeg meg litt dritt. Ikke vet jeg hvorfor jeg lar det gå inn på meg, men det er spesielt å møte på mennesker man egentlig kjenner og pleier å prate med som plutselig ikke gidder å si hei, ikke har tid til å se deg inn i øynene eller overser deg totalt etter mange års bekjentskap. Asså, hva skjer med sånne folk? Vi jobber i motebransjen, ikke i kripos! Dette skal være en kreativ, urban, livlig, innovativ, spennende og fargerik bransje men så er folk så jævlig sure! En ting er å ha et alvorlig utrykk på bilder for å få frem et riktig statement, ser den, men in real life? Really? Jaja de om det, og bare så det er sagt så er absolutt ikke alle sånn, men i mine øyne er det alt for mange surmulere i bransjen. Folk får være som de er og “carma bites back” tenker jeg.. Personlig så er jeg ihvertfall  utrolig glad for livet, glad i mennesker og samtidig glad i mote! Og jeg blir mektig imponert og stolt over de som virkelig satser og får det til samtidig som de har et smil om munnen, glimt i øyet og god folkeskikk.. ;) Sånn som foreksempel ByTimo. Heia dere! Og btw -FANTASTISK fin visning! <3

XoXo Hedda

14 Comments

 1. Elisabeth

  Amen!!! Heldig er de som har solstrålen deg der:):):) fortsett med det❤️❤️❤️

 2. Birgitte

  Har nylig startet å klikke innom bloggen din, og det vil jeg fortsette med etter dette inlegget. Flott at du reagerer og skriver ærlig, det står det respekt av. Lykke til!

 3. Så fin og ærlig post! Fortsett sånn Hedda!
  Kan du avsløre hvem som er litt Anna Wintor typene i bransje eller ?!?;)

 4. Så herlig at du er så ærlig! Det er Norge liksom. Regner med at “alle kjenner alle også”.
  Man blir både matt og paff når folk du kjenner ser deg, men velger å late som du er luft.
  Det så fint ut å ha det på teaterkafeen forresten :)
  Mvh Kristin
  Ps tar med meg tipset ditt ombord i flyet å ha på barnet ett “ekstra lag”(sånn langermet dress man bruker til mating) utenpå.

 5. Amen!

 6. HENRIETTE

  Veldig bra skrevet . Kjenner meg så igjen i dette, eg driver butikk og har etter 12 år i bransjen opplevd dette noen ganger ja og har spurt meg sjøl, korfor?? Er for så overfladiske.
  Kjekt å lese at du og opplever dette , det sier masse om deg som person ;-) . Heia Hedda !!!! ♡

 7. Hedda for president! Viktig sak!

 8. Tack Hedda! För din ärlighet, tack för att du är du (utan att jag känner dig) och för att du lagar en ortoligt bra blogg. Tror det är många som känner precis som du. Ha en riktig fin dag:)

 9. Aldri lest bloggen din før, men da Monica nevnte deg på insta, så måtte jeg innom. Et utrolig bra og fint innlegg som desverre beskriver motemiljøet i Norge. Er også en profil som har vært aktivt med på visninger, men har nå lagt det på hylla. Man føler seg skikkelig dritt, og spesielt når «influencerne» tror de eier hele bransjen. LOL.

 10. Veldig kult at du reagerer og snakker høyt om det. Hele bloggen din løftes etter slike ærlige og tøffe utsagn, krever nok litt guts. Og til forrige innlegg…;du ser smashing ut selv om ikke du trener, egentlig også et sunnhetstegn. Nå fikk jeg lyst til å lese bloggen din igjen :-)

 11. Sant det du sier, men det gjelder generelt i samfunnet i ulike situasjoner og bransjer, for til syvende og sist er folk faktisk bare folk. Jeg heier på ekte og genuine folk som bare er seg sjæl uansett hvem, hva eller hvor, og som er like hyggelige mot toppsjefen som mot mannen/dama som vasker toaletter eller tømmer søpla for den saks skyld, det er akkurat det samme

 12. Så bra at du kan skrive det! Jeg kjenner ikke motebransjen, men har også møtt på de damene der. Selv om jeg ler litt av de og synes synd på de at de i voksen alder kan drive med det “spillet” der, så kan man føle seg litt dritt…. De er nok også gode forbilder for ungene sine når det kommer til inkludering.

 13. Anne Marte

  Hei Hedda,
  Jeg kjenner ikke motebransjen men det jeg kjenner meg igjen i er i det du skriver. Dette kjenner jeg fra det daglige liv, hver dag når jeg leverer mine to små gutter i barnehagen skjer det at foreldre som en kjenner ikke gidder å hilse å si hei engang…, det er så fremmed for meg at jeg blir helt paff. Man kan si at folk er stresset og mye annet men det å ikke gi et lite smil eller si hei er bare utrolig lavmål og jeg kjenner at jeg blir matt og faktisk litt lei meg for hvordan det er…

  Veldig fin blogg du har, hyggelig å klikke seg innom:-)!

  Anne Marte

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *