Jeg skal aldri slutte..

Januar, søndag, frisk og masse snø! Oppskriften på noe godt det der.. ;) Vi skal snart opp til Frognerseteren for å ake, drikke kakao og trekke inn frisk luft. Nå har det det vært en skikkelig “inneperiode” som heldivis er over. Det har vært en deilig og rolig helg med god mat, god vin, middagsselskap, familieliv og hvilepuls. I går var helgens høydepunkt, det var endelig klart for første sending av Hver gang vi møtes på Tv2. Det blir naturligvis ekstra gøy når en av mine beste venninner er med i programmet. Det ble spillt inn på starten av sommeren, så har gledet oss lenge til dette. Jeg har fått høre på flere av låtene til Tone på forhånd og vet at de er superbra!! Dette blir vedig gøy, jeg vet hvor mye det betyr for henne og jeg er naturligvis kjempe stolt av venninnen min! <3

Dere som følger meg på instastory har kanskje sett at jeg er i gang med treningen igjen. Dere skriver til meg og sier a jeg er så “flink” å trener så mye, takk for det, men nei. Jeg har ikke trent på nesten 2 år. (6 små økter i året teller ikke..) Så nå er det deilig å være i gang igjen og jeg vil komme med både treningstips og sunne, gode oppskrifter her på bloggen fremover. Jeg pleier alltid å ta skippertak og få lettere treningspanikk sånn i slutten av mai hvert år, men den tiden er forbi. Nå er det trening i hverdagen og et balansert, forhold til mat, trening og kos som gjelder. Jeg vet jeg jo med meg selv at føler meg best når jeg er i god form, og jeg vet allerede nå at jeg skal gå i bikini til sommeren. Derfor ser jeg ingen grunn til å utsette treningen. Jeg startet nå og skal aldri slutte igjen.. Hehe, har sagt det før, men denne gangen mener jeg det… ;)  (smile-blunkefjes)

(Jakken er fra Fjong.co og Line of Oslo(lånt), bukse og sko fra Ganni(spons), skjorte fra Levi´s og veske fra Prada.)

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *