Frokost med boost til huden!

En sunn og god frokost er viktig for langt mer enn bare hud og hår. Det er også godt for psyken! Ikke noen forskning jeg har lest på dette, men jeg vet med meg selv at å ta seg tid til frokost gjør dagen bedre. Noe jeg derimot har lest forskning på er at kollagen er godt for huden, hudkvaliteten og fornyelse av hudcellene. Jeg kjører på med gode produkter fra både utsiden og innsiden. Oslo Skin Lab har i et års tid nå vært en fast del av min ellers næringsrike frokost. Det sier seg litt selv synes jeg, at det er bra å få kollagenet fra innsiden. Uansett så gir det huden min den ekstra boosten en krem ikke kan gi og når det ikke smaker noe, ei heller tar mer enn 10 sekunder å få i seg om dagen, ja da er ikke jeg vanskelig å be.. ;)

Sjekk ut denne artikkelen som beskriver effekten, jeg syns det er ganske kult å se resultatene av hudanalysen!

Ha en deilig torsdag dere! m dere ønsker å få kjøpt Oslo Skin Lab til god pris gir jeg dere det HER.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *