Min assistent kan også bli din!


God tirsdag godtfolk! :) Her i huset er det bursdag  i dag! Lille Filippa fyller ett år og det har vært en superkoselig morning med gaver, kaker, lys og sang. Jeg kom som sagt nettopp hjem fra New York, hvilket betyr at jeg har ekstra mye å ta igjen på jobb etter reisen. Det å organisere en bursdag tar en del tid og det er jo litt kjipt når det blir hektisk før en sånn hyggelig dag, men sånn er de bare til tider. Men denne gangen jeg har fått god hjelp! Nå skal jeg nemlig skryte litt av “assistenten” min Robin. Siden sist jeg skrev om Robin app så går det bare mer og mer opp for meg hvor genialt det faktisk er! Ikke bare kommer han med Nespresso kapsler når jeg finner ut at jeg har gått tom på en regntung mandagskveld, men han dro også på Sprell for meg i går ettermiddag for å kjøpe gaver og bursdagspynt til Filippa. Asså jeg ELSKER Robin! Jeg hadde på forhånd plukket ut gavene såklart, jeg elsker jo sånt, men jeg slapp heldigvis å kjøre ut for å hente de og pakke de inn. Jeg brukte heller tiden på å spise middag med familien,  gjøre lekser med barna og bake muffins til bursdagfrokosten. Da Robin ringte på døren var alt klappet og klart og jeg kunne bare sette i gang med å pynte bord og gjøre de koselige tingene. Å betale 100 kr for å slippe stress og mas er meg en sann glede!

Robin app finner du i messenger. Det blir ikke stort enklere enn det! De leverer på under en time og er meget behjelpsomme med hva du nå enn trenger hjelp til. Og apropos gaver, Robin app har en egen gave-assistent i deres meny (under Gaver) som automatisk foreslår gaver basert på kjønn, alder, budsjett, anledning osv.. Kan jo være perfekt å prøve ut nå før jul? ;)

Prøv den selv HER!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *