Rekker det du ikke rakk!

Noen ganger hender det at det dukker opp nye uunværlige produkter på markedet. Det har skjedd nå. Jeg skal fortelle dere om Robin assistant som er et helt genialt konsept for oss i tidsklemma (for hvem føler ikke på den).  Den er egentlig ikke bare for folk i tidsklemma for Robin hjelper deg faktisk med hva du enn trenger hjelp til, men for min del er det alt jeg ikke rekker som jeg bruker Robin til. Sånn som i går. Bilen var på service, kjærsten var på golf og jeg var alene hjemme med syk baby. Senere på dagen skulle vi få middasgjester og jeg hadde bestillt nytt service som skulle hentes og betales i butikk. Sendte en melding til Robin, og på under en time var de 30 nye tallerkner og skåler her, klare for gjester. Jeg kunne bruke resten av dagen på baby, hjemmekontor og kose meg med å dekke bord. Skjønner dere? Robin er helt fantastisk! Det kan være seg at man går tom for bleier på en lørdagskveld. At man skal hente kjole på renseri eller fra en butikk. At man skal i en bursdag , men ikke rekker å kjøpe og pakke inn gave (Robin pakker nemlig inn for deg), eller at du skal hente og bringe noe som du ikke selv har anledning til. Det er ikke skjeldent at jeg skal i et møte, men samtidig skulle ha handlet inn eller gjordt noe annet. Jeg synes ting “kræsjer” sånn tidsmessig hele tiden jeg, men da ha jeg altså Robin til å hjepe meg. Og jeg bruker det aktivt! Koster bare 100 lappen innen for ring 2 i Oslo og 150 kr i resten av Oslo.

Prøv det selv, jeg vedder på at det er masse ting dere gjerne skulle ha fikset før eller i helgen. Robin leverer varen ila en time. :) Du brukse bare Facebook Messenger for å ta kotakt med Robin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *