Litt sunnere junk!

Dagen der på! Det viktigste dagen derpå er maten! Den må være ekstremt god og gjerne litt junky. ;) Vi klarte ikke bestemme oss for burger eller pølser, så det ble begge deler. Barna hadde tydeligvis ikke fått nok pølser på 17.mai..  Jeg er som dere vet ikke så fan av matvarer som er fulle av gluten. Kroppen min reagere negativt på det. Jeg blir oppblåst og føler meg ikke bra når jeg spiser masse lyst brød sånn som pølse og hamburgerbrød ofte er. I går kjøpte jeg derfor Hatting glutenfrie hamburger og pølsebrød. De smaker nøyaktig like godt som andre alternativer med gluten. (faktisk så var de litt bedre) Barna og kjærsten min visste ikke engang at de var glutenfrie og alle spise og koste seg uten å bli oppblåste etterpå. Så til dere som er opptatt av å ikke få i dere mere gluten enn nødvendig, kan jeg virkelig anbefale disse neste gang dere skal lage gode burgere eller grille pølser. :) Om man da velger rent kjøtt i tillegg og dropper tonnevis av dressing så blir ikke junk-måltidet så usunt alikevel. :)

God helg godtfolk!

XoXo Hedda.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *