Deres tur til å prøve!

Dette har jeg gledet meg til.. Nemlig å endelig kunne se litt resultater fra The Solution fra Oslo Skin Lab som jeg nå har tatt de siste månedene. Du kan lese mer om hvordan det virker HER og HER! Jeg liker å prøve nye ting, men har helt ærlig ikke alltid troen på at produktene jeg prøver holder det de lover. Og da er spm; gjorde The Solution fra Oslo Skin Lab det? Svaret er: JA! De gjorde faktisk det! Så dette lover særs godt for de av oss som ikke har lyst til å tulle for mye med huden fra utsiden. Skin Lab har gjort huden glattere og de små linjene jeg hadde er nesten helt visket ut. Det er så latterlig enkelt i tillegg. En liten shot hver dag, eller så kan man strø det over havregryn eller i juicen sin. Dette kan alle klare og jeg kan herved si at det virker! Kommer ikke til å slutte med det nå, men jeg ville dele virkningen med dere. Gode ting må deles, og hvem har vel lyst på flere rynker enn det man må ha..?!

Nå kan dere også få muligheten til å prøve The Solution selv! :) Følg denne linken for å få 65% rabatt på første pakke, og deretter fast 30% rabatt på de neste forsendelsene.

Fin hud uten et gram sminke er veldig deilig som sommeren! Da er det kun solkrem du trenger å ha med på stranden. Sånn som nå i Dubai var det deilig å se effekten kollagenet har hatt. Det virker jo på hele huden på over alt på kroppen så start nå, så er du “klar” til sommersesongen.

XoXo Hedda

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *