Skål for smud hud!

P2150397_FotorP2150400_Fotor

Da har jeg fått gode rutiner på å ta collagenen min fra Oslo Skin Lab hver dag! Høres litt rart ut å si, men dette er rett og slett fakta. At kollagen er bra for huden vet vi og at det er enda bedre når det kommer innnenfra er bevist med forskning. Jeg har det bare i et shotglass eller så strør jeg det over yoghurten min om morningen. Er så enkelt som det og smaker ingenting! Når det kommer til resultater så vil jeg vente enda litt til med å komme med en konklusjon, men jeg kan si så mye som at kjæresten min kommenterte huden min her om dagen og spurte om jeg hadde prøvd Botox… ;) haha. Så det sier vel sitt om at dette går riktige veien. Jeg tar ikke Botox. Det er farlig å ta under graviditet og amming, så derfor føler jeg meg som en levende og 100% ærlig eksempel på at fin hud ikke nødvendigvis trenger sprøyter.

Kan ikke unnlate å nevne at nye studier viser at dette kollagenet hjelper mot cellulitter. Altså, hvem av oss kunne ikke tenkte seg litt glattere hud her og der.. Jeg sier ihvertfall ja takk til smudere hud på baken. ;) Og når det er så latterlig enkelt som dette her, da er det virkelig verdt ett realt forsøk! :)

P2150406_FotorP2150415_Fotor

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *