Finere hud?

skinlab2

Jeg er langt over middels opptatt av hud! For meg er det faktisk roten til at jeg føler meg vel på utsiden. Alle har sikkert hørt om kollagen. Det sies å være i nesten alle hudpleiekremer. Vi smører på i håp om å få mengder med kollagen til å trenge ned i huden. Kollagen er en komponent i hudens bindevev som er den viktigste enkeltårsaken til at huden innehar spenst og elastisitet. Det gjør enkelt og greit at huden ser ung, stram og frisk ut. Opp til 80% av tørrstoffene i huden er kollagen i ung alder. I 30 årene begynner kollagennivået i huden og synke med 1-2% i året.

Dette er informasjon jeg synes er megainteressant! Jeg har derfor sagt meg villig til å prøve OsloSkinLab sin “The Solution”. Dette er et pulver som gjør at man kan få kollagen innenifra. Det er gjort masse forskning på dette og de lover at det skal virke! Jeg er superspent og gleder meg masse til å prøve. Resultatene skal komme ganske kjapt, så jeg vil dele veien videre med dere. Og jeg skal være dønn ærlig!

En annen ting som er veldig interessant er at siden dette kommer innenifra så hjelper det mot celulitter. Forskningen viste at man trenger 6 mnd på å se forskjell på celulittene. (akkurat nok til å rekke bikini-sesongen) Effekten var bedre på normalvektige enn overvektige, og konklusjonen var en betydelig forbedret struktur i huden på lårene og en redusert grav av celulitter.

skinlab4

Det smaker heldigvis ingen ting og jeg kan ha det i vannet mitt, i juicen, i yoghurten etc.. Så lenge man får det i seg har det ikke noe å si hvordan. Så får vi se om en liten stund hvordan dette går. Jeg har skikkelig troen på dette! I´ll keep you updatet!

XoXo Hedda

skinlab5

skinlab6

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *