Så mye har jeg gått opp..

IMG_7458

IMG_7461

IMG_7465

IMG_7449IMG_7460

Det er litt sykt at jeg må dele det, eller strengt talt så MÅ jeg jo ikke dele det. ;) Men jeg får altså meldinger fra både her og der hvor dere spør hvordan jeg holder meg så godt, eller om jeg i det hele tatt har gått opp noe særlig i graviditeten. Og da tenker jeg litt sånn: WHAT?! Jeg har jo absolutt gått opp masse i graviditeten! Driver ikke å slanker hverken meg eller babyen bare fordi jeg jobber som blogger. Tvert i mot! Jeg vil fremstå som et sunt og godt forbilde! :) Det er jo heller ikke sånn at man nødvendligvis velger hvor mye man skal gå opp i et svangeskap. Man velger livsstil, det gjør man, og man velger hvor mye sukker eller grønnsaker man putter i seg, men det er jo ikke bare fett som veier! Babyen, livmoren, morkaken, blodvolum, fett og særlig vann -alt sammen utgjør sine kilo. Og for dere som lurte på det, jeg har gått opp 15 kg. Var det noen som ble glade nå? ;) Skal jeg være ærlig så håper jeg ikke det betyr noe som helst, men for de av dere som ble litt “lettet” så er jeg glad for å kunne glede dere med hvert eneste gram! ;) Jeg har ennå noen dager igjen, kanskje jeg går opp enda en kilo, men hva så? :) Jeg har gjort dette før, vet at kroppen blir seg selv igjen, nå er jeg bare opptatt av at den lille, nye verdensborgeren som snart kommer har det godt!

Så til mine gravide medsøstre; Spis og kos dere! Spis masse sunn god mat, masse frukt og grønt, drikk vann med sitron og skei ut med godis og kaker når dere føler for det! Vær i aktivitet i den grad dere klarer, orker og har lyst! Og om du går opp 5, 10, 15 eller 20 kilo, så spiller det ingen trille. Dere har uansett gjort en fantastisk jobb og har all grunn til å være stolte av hva dere har fått til! <3 <3 <3

GOD søndag dere!

XoXo Hedda

Kashmirkåpe – Kashmina by Line Langmo // Sko – Uggs // Topp og skjørt – HM // Briller – Bottega Veneta (Krogh optikk majorstuen) Hårbånd – Vintage // Smykker – A-hjort

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *