Høstbaby

IMG_2703

IMG_2705

IMG_2719

Nå som jeg hadde hentet frem deilige ullgensere, pledd, stearinlys og skinnjakke, så kommer sommeren plutselig tilbake! Alle andre enn meg jubler.. ;) Jeg har en sånn innebygd stemme som vet at babyen kommer på høsten, så nå som jeg tenkte høsten var her følte jeg at graviditeten snart var over. Og når det plutselig da blir sommer igjen så føler jeg at det er lengre til termin.. Men, det er bare i det skrullete hodet mitt. ;) ;)  Det er jo ikke et sekund lengre til terminen og jeg kan jo egentlig bare slappe av og nyte noen deilige sommer dager ennå litt til. Tiden går alikevel… ;)

Tikk, takk, tikk, takk.. Noen flere som venter baby til høsten? Bare å dele tanker og tips med meg. Blir glad for kommentarer nå som jeg har åpnet opp kommentarfeltet igjen! :)

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *