The best basics!

IMG_1796

IMG_1800

IMG_1802IMG_1797IMG_1995

Å nyte deilige dager i et så vakkert landskap som dette her, er energi givende! Kunne sikkert vært her i ukesvis hadde det ikke væt for at jeg fort blir rastløs.. Haha ;) Synes denne outfiten passet rimelig greit inn i de ellers så bedagelige omgivelsene. Dette antrekket ville jeg gått til innkjøp av uansett, men det er uten tvil ekstra hyggelig når en av mine nærmeste venninner ha designet det! Det er den fantastisk flinke venninnen min Camilla Stenberg som står for det. Hun har laget en enkel kolleksjon med basic plagg som du kan bruke til det aller meste og som passer for de aller fleste! ;) Camilla designer også de vakreste selskapsskjoler på bestilling, men jeg elsker at hun har laget en “hverdags-kolleksjon” i two piece og onepieces. Kjoler, shortser og skjorter. Om du er heldig og ikke alt er revet bort,  kan du kjøpe godbiter fra kollesksjonen hennes HER!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *