Er så fornøyd!

Processed with VSCO with p5 presetProcessed with VSCO with p5 presetProcessed with VSCO with p5 presetProcessed with VSCO with p5 preset

Vi er verdensmestere i å ikke være fornyde med oss selv, men jeg synes det skal være lov til å si at man er fornøyd innimellom. Egentlig burde vi gjøre det ofte, mye oftere faktisk! Jeg har en ting jeg er veldig fornøyd med om dagen og det er håret! :) Frisøren min Ina på Eco Cult fortjener skryt for dette! Jeg har lenge svimset mellom langt, kort, extentions og striper, men nå har jeg landet på denne lengden med 40cm fra Great Lengths og en miks av varme og kalde striper. Extentionen er festet på med ultralydbølger i miniatyr-punktfester og sliter ikke på håret som med varme og lim. Jeg er superfornøyd, og selv om målet er å spare ut mitt eget så langt at jeg ikke trenger å sette på mer, så er dette en løsning jeg kan leve med lenge uten at det ødelegger håret. Så skal det jo legges til at jeg elsker variasjon da, så å ha en flink frisør som kan hjelpe meg med å variere litt på sveisen hjelper stort. Eco Cult er en grønn salong som ligger i Bygdøy alle på frogner. De har økologiske produkter som er gode mot hud og hår. De har også ekspertise på alt fra extentions, fletting, farging, massage (har egen “ligge-stol” i salongen :) ) og så har de sin egen herreavdeling med barberer. Kenneth var der forrige uke og klippet seg hos Ina og har aldri vært så fin, så dette anbefaler jeg gutta å prøve ut! :) Og ikke fortvil om du blir sulten, EcoCult har en deilig cafe med rawfood, salater og juicer. Love this place! (ps Ina jobber hele sommeren, så bare å booke hos henne om dere er i Oslo. Hils fra meg, så vanker det nok en rabatt..)

Selv om dette ikke er en betalt reklame, har jeg lyst til å anbefale dere gode steder og inspirere. Det er jo derfor jeg startet denne bloggen i utgangspunktet. 

XoXo Hedda

Skjørt – Gestuz fra Magmalou // T-shirt – Vintage // Sunnies – Celine Krogh Optikk

Processed with VSCO with p5 preset

Reklame

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *