Ren og pen!

Reklame.

Godt nytt år fine dere! Jeg har (som veldig mange andre) hatt en turbulent start på det nye året med sykdom, sykdom og atter sykdom. Hele familien har vært nede for telling, men jeg tenker at da er vi ferdige med det og satser videre på ett friskt og raskt 2018!

Huden min har vært litt tørr og kjip i den siste tiden, både fordi det var ekstremt kaldt på fjellet og sikkert pga sykdom. Men forrige uke fikk jeg prøve noen fantastiske produkter fra et norsk brand som inneholder rene og gode ingredienser. Blant annet norske multer og SEA3oil. Det er laget av mennesker som brenner for sunn hud og hår, og jeg har vært å møtt de personlig. Herlige og dyktige folk:) Jeg kan være litt skeptisk til nye produkter på markedet som lover gull og grønne skoger, men jeg virkelig ELSKER disse produktene fra Eleni&Chris. Før jul testet jeg noen av de, men syntes ikke de ga meg nok fukt for det jeg trenger til min hud. Alle har forskjellig hud og trenger forskjellige former for fuktighet. Jeg får nesten aldri kviser, så jeg kan kjøre på med fete kremer med oljer uten problemer. Så nå for litt over en uke siden fikk jeg prøve produkter fra Hydration line, og jeg er frelst! Virkelig frelst, dette er ikke noe jeg bare sier. Bruker kremen over den som jeg kaller “multe-serumeet”. Den heter egentlig Cloudberry Anti-aging face serum. Den gir i seg selv en magisk glød og på kort tid har den vist seg å gi en oppstrammende effekt! Jeg er rett og slett forbløffet over resultatet på disse kremene til Eleni&Chris! De passer meg perfekt og jeg kommer til å bruke de i lang tid fremover for å se hvordan langtidseffekten er. Jeg er en person som elsker å leve så rent som mulig, og at disse produktene har rene ingredienser som er påvist å være gode for huden, det heier jeg veldig på! Har alltid trodd at det måtte sterkere ting til verks, men der tok jeg feil.

Siden jeg skriver om Eleni&Chris her på bloggen så har jeg fått lov til å gi dere en rabatt!:) Rabattkoden hedda20 gir dere -20% på hele webshopen til Eleni&Chris! Dere kan gå inn å se selv HER! Rabatten varer ut januar.

En annen bonus dere får om dere handler på min rabatt, er at dere får med dere en fantastisk detox maske helt gratis! Eleni og Chris har utrolig gode masker som sitter klistret til huden og de renner av fuktighet når du åpner pakken.  Jeg er en maske-elsker og  disse er intet unntak. Vask ansiktet, ta på maske og avslutt med serum og krem. Voila! Jeg tror faktisk jeg kan gi dere glødegaranti på den oppskriften! Og nok en gang, tro meg når jeg sier at disse produktene er veldig veldig gode!

XoXo Hedda

På bildet over brukte jeg blitz for å vise dere hvor god glød og hvor mye fukt produktene gir..

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *