Interiørtips fra Six Bondstreet!

Reklame

Her er et lite romjuls-tips fra meg!

Mens jeg er her nede i Frankrike har jeg fått gode nyheter fra Six Bondstreet om at de gir alle mine lesere -25% på både spisebordet og stolene mine! Jeg har lenge ønsket meg det perfekte bord, som både kan passe like godt til middagsgjester som til hverdags. Et bord som fint har plass til til at barna gjør lekser, tegner eller baker, mens jeg kan sitte med pc´n å jobbe. Rett og slett et bord som er solid og har masse plass mens det alikevel ikke tar så mye plass. Dette bordet heter sommerset spisebord og har to ileggsplater. Til vanlig bruker vi ingen, men kan alikevel sitte 8 stk rundt bordet. Når vi har selskap eller barnebursdag så tar det kun 30 sekunder og så har vi plutselig plass til 16 stk rundt bordet om vi vil. Det er så fantastisk genialt. Bordet er så fint at det ser ikke stygt ut selv om ileggsplatene er i.( På bildene over har jeg i bare èn av ileggsplatene og har valgt å spre plassene fordi vi kun var 8 til bords den kvelden.) Dette er virkelig et bord å bli glad i som vi kommer til å ha glede av i mange år fremover.

Stolene jeg har heter Como spisestustoler og finnes i mange fine farger og forskjellige stoffer. De jeg har er i fløyel imitasjon, og er superlekre! Vi kan sitte rundt bordet i timesvis med disse gode stolene. Fargekartet er veldig spennende, så om du er ute etter å “designe” din egen stol så er det enkelt gjort på Six Bondstreet.

Six Bondstreet har en fantastisk fine butikk lokaler på Frogner i Oslo, men om du ikke bor i nærheten kan du gå inn på nettbutiken deres å se nærmere her! Rabattkoden du bruker er: HEDDA25! De leverer i hele Norge så det har ingen ting å si hvor du er bosatt. En annen FANTASTISK ting med disse møblene, er at det ikke er så lang leveringstid. Disse leveres omgående.

 XoXo Hedda.

2 Comments

  1. Så nydelig! Hvor er brikettene fra?

  2. Hei! Hvor er disse bordbrikkene fra? Så utrolig fine!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *