Christmas in Cannes

Jeg er på juleferie i Cannes. Dette er julen hvor de store barna er hos pappan sin, og skal jeg være ærlig så kommer jeg nok aldri til å venne meg til det. Synes det er ufattelig trist å ikke kunne være med de jeg elsker aller mest i hele verden, men sånn har det altså blitt og da er det bare å gjøre det beste ut av det. I mitt tilfelle blir det å reise vekk fra Norge og de ellers fine juletradisjonene som er hjemme. De gjør bare vondt verre. Det er derfor ekstra hyggelig å dra til sør frankrike med resten av familien. I år sjekket vi inn på Carlton som er et fantastisk vakkert og æreverdig hotel. Det skal ikke stå på julestemningen her ihvertfall! Det er mer “jul” her enn i Oslo og  i tillegg er det jo deilig vær, god vin, nydelig mat og fantastisk shopping.. Ja takk! ;)

Mye av ferien har vi alikevel tilbragt på hotellrommet, men roomservice og filmer. Etter et meget hektisk 2017 prøver jeg nå å finne roen i å ikke skulle gjøre noe hele tiden. Luksus for meg (og sikker alle andre jobbende småbarnsforeldre) er fullstendig ro. Ingen som maser og ingentig som må bli gjort, ingen telefoner, mailer eller møter.. Ahhh, AMEN!

XoXo Hedda

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *