Hello there!

Desember er en fantastisk måned, men det er også en måned hvor mye skal falle på plass og hvor det er ekstremt mye på agendaen.. Mye kos da, men det tar tid det og. ;) Prøver vel egentlig å finne en unnskyldning til dere for at ikke bloggen har blitt så mye oppdatert i det siste, men jeg kan jo bare kalle en spade for en spade å si at jeg har ikke hatt så mye tid. Barn, sosialiteter og jobb tar mye av fokuset om dagen, men jeg håper og tror dere synes det er gøy å følge meg på instastorys, snaps og facebook daglig. ;) Og det er veldig kult å se at julekalenderen har blitt en så stor hit! Det gleder meg at dere blir glade! :) Nå skal jeg snart ut på tur igjen og vil som alltid ta dere med! :) Gleder meg masse! 

Og psst: Gå inn på instagram for å vinne en sminkepung med masse herlige produkte fra Artdeco! Her er det blant annet noen veldig gode baseprodukter so alltid er å finne i mine daglige sminkerutiner. For er det èn ting jeg virkelig elskser fra Artdeco er det baseproduktene deres. Det er mye viktigere enn man tror når det kommer til å holde sminken pen, jevn og langvarig. Sminken holder seriøst hele kvelden, for ikke å snakke om leppene. Med leppebasen under leppestift eller gloss så virker de både større og fyldigere, samt at du slipper å påføre leppestift etter hver slurk. ;)

Hva du skal gjøre for å vinne står der. Og hvis du ikke skulle være så heldig å vinne, så finner du Artdeco produktene hos VITA.

Ha en nydelig god adventstid videre! Snakkes veldig snart, nå skal jeg forberede til juleselskap med pinnekjøtt i morgen..!

XoXo Hedda <3

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *