Mer hår!

Reklame

Jeg skal ta opp et tema som jeg selv føler ofte er litt tabubelagt. Det er egentlig litt rart fordi det er så mye annet i hug, hår og skjønnhetsbransjen vi snakker fullstendig åpent om, men akkurat det med håravfall er ikke like “vanlig” å prate om. Håret lever i sykluser og har gode og dårligere faser. Sånn som oss alle.. ;) Det påvirkes av mange faktorer som stress, graviditet, amming, aldring, vitaminer og årstider. Jeg har selv det man kaller “ammehår” og det er fjoner som ikke er like lett å få lange og fine. det er hår som kommer tilbake etter at man gjerne har mistet litt etter graviditeten og under ammeperioden. Jeg har fått barn før of vet at dette kommer tilbake, men det er gjerne litt tidkrevende. Det jeg ikke visste sist, som jeg vet nå er at det finnes gode produkter for å hjelpe til i den prosessen. Så nå bruker jeg Swiss Clinic sin hårserum mot hårtap. Hårserumet virker på menn og kvinner og inneholder et innovativt hårvekstkompleks med aktive ingredienser som påvirker cellene i både vekstfasen (anagene fasen) og i hvilefasen (telogene fasen).

Jeg har brukt Swiss Clinic sine produkter tidligere og synes de hjelper masse, så dette har jeg skikkelig troen på. Håret mitt er allerede tykkere, noe dere også har kommentert den siste tiden. Selv om jeg bruker litt hairextention, så vurderer jeg nå om en stund å slutte med det siden mitt eget hår snart har “tatt igjen” extention håret. :) Det er verdens enkleste ting å påføre. Bare dryppe noen dråper i hodebunnen på områdene man føler det trengs, og så masserer man det lett inn. Etterpå er det bare å la det tørke. Gjør dette en gang om dagen i 2 – 4 mnd, så skal du nok se at ting skjer! Du finner det HER!  Og dersom du handler for over 500,- får man -30% denne uken :-)

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *