Livet satt i perspektiv..

Denne helgen skulle bare være fin, men ble desverre brått noe annet! Vi har vært i Hemsedal og hatt en skikkelig desember helg. Snø, minusgrader, julemat og kos. Alt lå til rette for tidenes weekend, men det ble brått en stor demper da en fantastisk person og kollega helt uventet gikk bort pga kreft! På bare 3 uker har 3 stk jeg kjenner blitt brått og uventet revet vekk fra denne verden og jeg merker ar det går veldig inn på meg! Det setter livet i perspektiv og  jeg kjenne enda mer på hvor viktig det faktisk er å nyte livet mens man har det. Sette pris på de menneskene som betyr noe for meg og ikke la bagateller bli større enn det de er. Det er ofte sånn at vi ikke vet hvor godt vi har det før vi ikke har noe valg.

Dette skulle ikke være en destruktiv bloggpost, men heller en liten påminnelse om å stoppe opp, ta en pust i bakken, smile til de rundt oss og nyte livet her og nå! <3

Ukens vinnere av lukene i julekalenderen min er nedest i dette innlegget. Dere må huske å gi lyd fra dere på facebook ila et par dager for at jeg skal kunne sende dere gaven.

Ha en god søndag, og ta vare på hverandre<3 Livet er alt for skjørt..

XoXo Hedda.

Luke 1 – Christina Sandgren, Luke 2 – Marthe Fagerheim, Luke 3 – Isabella Burkie, Luke 4 – Tine Carlsson. Luke 5 – Marthe Haugen, Luke 6 – Monica Ramanjit Kaur Andreassen. Luke 7 – Caroline Enersen, Luke 8 – Ingeid Skeie Hansen, Luke 9 – Anne Olsen, Luke 10 – Nathalie Andorff .

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *