Sånn dekker jeg mitt julebord

Reklame.

God 5.desember! :) Uken er godt i gang og jeg skal i et spennende møte etterpå. Etter det skal jeg i et tv-intervju ang en svært alvorlig sak. Kommer tilbake til den. I helgen hadde vi juleselskap! Noe av det beste med desember er jo å ha juleselskap med gode venner og familie! Jeg elsker virkelig å dekke bord og på lørdag var det ekstra hyggelig. Som dere kanskje så på instastory så var jeg i den fine, nye butikken til Christiania Glasmagasin forrige uke. Der falt jeg pladask for både det ene og det andre. De har virkelig alt jeg kan drømme om innen borddekking og kjøkkenutstyr. Følte meg som et lite barn i en godteributikk fordi det var så mye fint der.. ;) Det som ble med meg hjem kan dere se på bildene over og under.

Serviset heter Nathalie gull og er utrolig fint, med tynne kanter av gull. Det er så lekkert at det pynter opp i seg selv egentlig. Dette er et sånn servise som er hyggelig å ta frem når det er spesielle anledninger og høytider. Du finner det HER. Selv om det er mye fin pynt, så tror jeg mine favorittgjenstander på dette bordet er disse fine champagneglassene fra Hadeland glassverk. De heter Marie champagneglass og er håndlaget. Et eksklusivt lite kunstverk i seg selv, som jeg kommer til å ta godt vare på i alle år fremover. Du finner de HER. Det er rett og slett litt ekstra stas å drikke av de! :)

Litt av det som er gøy med å dekke bord er det å sette sammen ting som passer sammen. Mange tenker ofte at gull og sølv må brukes hver for seg, men det er jeg helt uenig i. Gull og sølv er superlekkert sammen! Jeg bruker derfor bevisst gull og sølv om hverandre og synes det ble kjempefint. Bordet blir litt mer levende med en gang. :) Bestikket som er brukt er klassisk og pent i rustfritt stål og passer til absolutt alt. Det heter Mineo og du finner det HER.

Vi hadde juletorsk på menyen, men til forrett serverte vi blåskell. (blåskjell er faktisk på sitt beste på denne årstiden) Jeg liker at det urbane kan blandes lett inn med det klassiske, så derfor satt vi jerngryten rett på bordet.  Alle jerngrytene til Le Creuset er utrolig kule og en fryd å kokkelere med. Og jeg må jo innrømme at det er et stort pluss at de er så fine at de kan stå rett på bordet uten å ødelegge for det visuelle.

PS: Dere får hele -30% i nettbutikken til Christiania Glasmagasin ved å bruke kodeord hedda2017

Julegavetips:

Et julegavetips kan være de fine Augustin ølglassene fra Hadeland dere ser på bildene. De er perfekt for sånn som pappaer, brødre og onkler eller en ølglad venninne. Glassene er spesialdesignet for å passe godt til øl. Et annet tips er snøkulen med engelen, også den fra Hadeland. Det kan være en fin gave til alle små kusiner, døtre, tanter eller mødre. Jeg må også trekke frem disse vakre porselenstrærne fra Porsgrunn porselen. De bruker vi hele tiden, ikke bare når vi har gjester. De er utrolig vakre og krever bare et lite telys for å skinne. Faktisk så er de fine uten lys også. De er i mine øyne den perfekte julegave til deg selv eller noen du vil lyse opp hverdagen til. Det samme gjelder telyslyktene med gull og sølv på innsiden og den lekre munnblåste vasen, Vilje, som kan brukes både til blomster og lys.

Håper jeg klarte å inspisere dere til både borddekking og julegaver. Nå gleder jeg meg bare til neste selskap. ;)

XoXo Hedda <3

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *