New hair, do care!

Hadde nesten en hel dag i salongen til Eco Cult jeg går jeg. Jeg har lenge tenkt at jeg ønsker meg en skikkelig manke nå som høsten og vinteren nærmer seg , så jeg kjørte på Greath Lengths hvor jeg tok håret i 4 forskjellige nyanser! Jeg bruker det meste mens jeg sparer min egen. Og til dere som lurer, dette er en ypperlig måte å spare på. Håret mitt er mye lengre nå enn hva det var for noen år siden, og dette har skjedd mens jeg har brukt Greath Lengths. Festene festes med ultralydbølger slik at det ikke blir ødelagt av varme. Helt genialt! Man kan også bruke teip-extentions. Vet om flere venninner og andre bloggere som er veldig fornøyd med det. Om det er noen spørsmål, kan du bare kontakte EcoCult så svarer de dere. Er det greit med en konsultasjon før man setter i omfang. Det er også greit å vite at det er mulig med delbetaling når man kjøper hairextentjoner på 6, 12 eller 24 måneder. ;)

Jeg har blandet 4 farger og 2 forskjellige lengder. Ina er flink og klipper det perfekt til når den er ferdig satt på. Sjekk ut EcoCult for mer informasjon. Her kan du også bestille tid hos min flinke negldesigner Malin. Hun har jobbet med negler i 15 år og er superdyktig! :)

Dette var nok en fin høstdag i min nye kåpe som jeg skrev om HER . Perfekt kombo var det med denne varme og gode høyhalseren. Den er kortermet, som gjør det mye mer komfortabelt når man bruker jakker eller kåper. (Hater når det blir så trangt og “tjukt” på armene.) Den fine kåpen min er jeg hos hos RiccoVero . Og nå får dere hele 20% rabatt i nettbutikken deres ved å bruke rabattkoden: hedda20 (Den varer frem til 22 okt).

XoXo Hedda

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *