The MASK!

Nå skal jeg prate litt om masker! Noe av det beste som finnes er masker! I hvertfall masker som fungerer og gjør underverker for trøtte øyne eller “trøtt” hud. Ofte så tar masker enten veldig lang tid før de fungerer, eller så går de ikke i dybden. Jeg bruker masker fra Patchology. De skiller seg ut fra andre masker ved at de går i dybden etter kun 5 minutter.  Jeg har nevnt de før og er fortsatt veldig fan! Faktisk så bruker jeg øyemasken hver eneste dag. Du ser meg aldri en morgen uten kaffen i hånden og øyemasken på. ;) Patchology har to typer øyemasker. Den ene er en blå nattmaske som man sover med og derfor våkner “relativt” fresh. Den andre er en gjennomsiktig 5-minutters maske som man bare tar på om morningen. Ikke vet jeg hvordan, men på 5 minutter gjør den altså underverker for området rundt øynene! Dere MÅ prøve den! Jeg lover dere at dere vil elske de. Helt AMAZING er de! På bildene her fra Dubai har jeg på nattmasken, (nettopp våknet), men hjemme pleier jeg å bruke 5-minutters masken som jeg lar stå i kjøleskapet for ekstra cooling-effekt.

En annen maske jeg liker særs godt er mud-masken. Den detoxer huden på en supergod måte og porene så og si forsvinner for en periode. Den er helt uten gris, og den er i tillegg delt i to sånn at man faktisk kan bevege ansiktet mens den virker. Man kan også bare ta oppe eller bare ta nede om man føler for det.. Denne masken er også helt villt god! 10 min og voila! Huden er ny og fresh!!! Bare husk å bruk masse fukt etterpå! :) Og så er det det MILK PEEL og disse PERFECT WEEKEND maskene da! Verdt å prøve!

I tillegg til disse så har Pathology leppemasker, fotmasker, og fuktighetsmasker. Se alle masken HER! Om du vil prøve selv så får du 20% rabatt ved å bruke rabattkode pat20. Rabatten varer til 15.okt. Kjøper du produkter innen den tid får du også med en ekstra gave på kjøpet.

(Om du kunne tenkte deg å bli forhandler kan du følge linken HER.)

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *