Høstens viktigste plagg!

Så selv om det selvfølgelig er helt nydelig å reise i varmere strøk, så jeg kan ikke skjule at det er helt fantastisk flott å komme hjem til denne vakre norske høsten! I went on my day at my little pub at Briskeby, and sat there and just enjoyed living. Filippa sov, barna var på Aks og jeg hadde litt etterlengtet alenetid. It’s the good little things like what to take care of. Ikke nødvendigvis på mennesket er alene, men mens man bare kan bære tilstede, puste og senke skuldrene.

Nå som det er høst er det aller viktigste jeg kan ha garderoben min en frisk kåpe som passer til alt. Og da mener jeg alt! Har du det du alltid er klar og kan alltid slenge den på deg på farten og likevel se pent kledd ut. Min favorittkåpe i høst må nok bli denne kamelkappen fra Ricco Vero. Perfekt i både farge og snitt !! Combine it today with new skirts, and this senssykt fine smokinginspirerte dressen. Den er knall sexy med bare en kropp under, eller så kan den kombineres med skjorter, t-skjorter eller høyhalset for et annet utseende. Hele antrekket, vesken og skoene kan du få tak i her.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *