Off to Dubai

I dag går turen til varmere strøk! Vi skal nok en gang på tur til herlige Dubai. Jeg gleder meg masse til å reise med hele gjengen. Vi reiser selvfølgelig med Emirates! De har brukt mange år på å forske på hvordan det er å reise med barn og brukt både barnepsykologer og pedagoger til å sette sammen den perfekte flyturen for barn. Det inkludere da underholdning underveis tilplasset barnas alder, mat tilpasset barn både visuellt og taktisk mtp blodsukker, metthetsfølelse osv. Til og med lille Filippa får egen babymeny og “underholdning”ombord på Emirates. Så med disse skyhøye forventningene skal jeg oppdatere dere på hvordan det faktisk var ombord, siden jeg tidligere har fått utrolig mange spm om nettopp dette med å fly til Dubai med barn.

Var så heldig å få pakkehjelp av Filippa før avreise.. Blir jo ikke mere spennende enn ny koffert.. ;)


Denne søte bodyen til Filippa fikk jeg endel spm om på snap her om dagen. Den er dessverre utsolgt, men dere finner lignende HER!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *