Lakk og LOL

Da er nok en deilig helg over.. Men vet dere hva, det er bare deilig for denne uke kommer til å bli så fin!<3  Og en annen ting, i dag er det er søren meg bare 3 mnd til julaften!!! ;) Mulig jeg er skada som tenker på det allerede nå, men jeg elsker å glede meg til ting! ( blir aldri helt voksen på det området)

Har forelsket meg helt i lakk og ull jeg da. Har gått med det masse i det siste. Jeg synes det gir en perfekt balanse. Skjer liksom litt mer med hverdags-outfiten når man bytter ut jeans med lakk eller skinn. Det er forresten ikke et fashion-statement å gå med Disney-plaster på fingrene, LOL, men jeg har klart å knekke to negler.. Haha.

Da er det duket for søndagskos i vannrett posisjon.. Kos dere så lenge, så oppdaterer jeg mer i morgen.

XoXo Hedda

Kåpe – Ganni // Genser – Zara 

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *