Denne er perfekt!

Jeg reiser mye! Ikke alltid alltid på lange turer, men det er ikke skeldent at jeg må pakke med meg en pose .. Denne gangen var det et par netter unna og jeg pakket mine ting i det jeg ønsket å kalle den perfekte helgenposen! DonDonna har vært på markedet i veldig mange år. Faktisk så lenge jeg kan huske har de vært der. Jeg tror ikke man overlever år etter år i dagens marked hvor forventningene og preferansene til våre forbrukere er skyhøye hvis man ikke har gode produkter. Menn DonDonna leverer fortsatt varene sine, og denne gangen har de kommet med en superfin reise-kolleksjon. Den består av kofferter, weekendbager, toalettmapper, passbøker, lommebøker og pc-mapper.Det er en god avtale, som ser mye dyrere ut enn det faktisk koster, og det er ikke forakt. ;) Med dette tipset ønsker jeg fortsatt en god helg, på onsdag går reisen videre, og så langt unna gårde. Gleder meg til å ta dere med ..;)

XoXo Hedda.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *