De små detaljene som teller.

Da var det dags for en liten oppdatering på smykkefronten igjen. Flere av dere spør om hjelp til å style hverdags-smykker og det er faktisk det jeg synes er aller enklest av alt. Bruk fine, enkle smykker med detaljer du liker. Det beste er å bruke smykker som symboliserer noe som betyr noe for deg. Sånn som for eksempel kjedet med tre stjerner. Det symboliser mine tre elskede barn.. Synes det er så utolig fint! Tar det aldri av. Ringer synes jeg man kan mixe og matche alt etter som hvor mye man er komfortabel med å bruke samtidig. Ahjort har et godt utvalg på alle typer fine ringer som kan mixes. Og når det kommer til øredobber er det greit å ha litt å velge i. De ringene med små svarovski krystaller synes jeg pimper opp et hver antrekk littegrann. Har de i en strl mindre også, da disse her kanskje ikke passer like godt inn på trening ol..

Anne Hjort som driver A-hjort har også laget sin egen kolleksjon. Den kan du ta en titt på her. (mine smykker finne du link til nedest i innlegget)

Nå er det snart helg dere! Bare å sette igang å komme i modus.. ;) Ønsker dere alt godt for helgen!

XoXo Hedda

Kjede, Ring med perler, ring med blomst, ring, ørering, ørdedobb m blomst, øredobb m stjerne.

1 Comment

  1. Hvor er genseren din fra? :)

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *