On Elle now..

Det kommer en litt ny vri på bloggen nå. Ikke sikkert dere kommer til merke forskjell, men om det blir noe annerledes så vil det kun bli til det bedre.. ;) Etter å ha blitt spurt om å bli en av Elle-bloggerne kan jeg med stolthet si at jeg nå har takket pent ja til det. Så fra nå av er jeg altså også å finne på Elle.no. Det betyr egentlig ikke at jeg skal forandre noe særlig, men bloggen blir litt mer spisset på både mote, interiør, livsstil og reising. Til og med trening har jeg tenkt til å dele mer av med dere. Elle er jo et magasin som omhandler alt dette, og jeg føler meg veldig som en typisk elle-jente.  Etter snart ett år i “fødselspermisjon” synes jeg det er veldig gøy at det skjer litt nye spennede ting sånn på jobb-fronten. Elle.no har også flere andre spennede saker og bloggere, så det er bare å sjekke det ut her. :)

XoXo Hedda

Genser – Arnie Says(MAGMALOU) // Skjørt – TopShop // Shades – Kylie x Quay // Veske – YSL

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *