Alltid med meg

Enkelte ting er liksom alltid med meg. Sånn som disse kapslene som jeg har skrevet om tidligere. Det har kommet mange nye, gode produkter på makedet i de siste og jeg er veldig fornøyd med hudpleierutinene mine om dagen. Men jeg tenkte at det er viktig at jeg ikke glemmer å dele med dere de produktene som faktisk alltid funker like bra år etter år.  Advanced Ceramide Capsules fra Elizabeh Arden er alltid med meg når jeg skal ut å reise til varmere strøk og særlig når jeg skal på fjellet om vinteren. Det som gjør de så magiske er at man ser effekten med en eneste gang, da de gir umiddelbar glød til en aldri så trett hud. Siden sist har det også kommet en ny ingrediens som danner en effektiv barriere mot tap av fuktighet. DET kan vi like!

En annen liten favoritt er øye-kapselene. Huden rundt øynene er det ektra viktig at vi tar vare på siden den er så tynn og derfor utsatt for linjer. Øye serumet gjenoppretter teksturen og minimerer synligheten av linjer. I tillegge holder den også veldig godt på fukt. Og liker vi fukt? JA det gjør vi! :)

I morgen skal jeg på weekend-tur til Hemsedal. Ryktene sier at det allerede har blitt ganske kaldt der oppe, så jeg tar med noen av kapslene mine i toalettmappen for god fukt og glød hele helgen. Håper dere får tid til å nyte den første høst-helgen og så ønsker jeg dere alle et godt valg på mandag! HUSK Å STEM!

XoXo Hedda

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *