The bomber!


Høsten er og blir den beste tiden å kle seg på. Endelig kan man kle på seg litt, og lag på lag er jo alltid en vinner. Det skal samtidig sies at det nesten er umulig å kle seg behagelig når det veksler mellom 10 grader og regn til 20 grader og sol på bare et par timer.. Bomber-jakke er iallefall min nye “skinnjakke”. Jeg har flere farger og varianter og synes det gir et akkurat passe avslappende preg på antrekket. Like kult til hettegenser og jeans, som til kjole og heler. Min jakke er fra Designers Remix og jeg digger rødfargen!

God høstdag fne følgere! Det skal regne masse. Mmm, da er det bare å tenne lys og koke tevann da.. ;)

XoXo Hedda.

Jakke – Designers Remix // Topp – Ganni // Skjørt – Ravn // Sko – Sapatos // Briller – YSL Krogh Optikk

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *