Huden min! Dette bruker jeg..

Det som jeg skal dele nå har jeg virkelig gledet meg til å dele! Jeg er som mange av dere kanskje vet veldig opptatt av å ta godt vare på huden min og føler vel at det er en av de viktigste investeringene man kan gjøre med tanke på utseendet. En god stund nå (ca 8mnd) har jeg brukt produkter fra Babor. Babor har et veldig stort sortemang, så her gjelder det å velge riktige produkter for sin hud. Det jeg startet med var faktisk ikke helt optimalt for hudtypen min, men nå den siste tiden ha jeg fått god veiledning og produktene jeg bruker er som guds gave til huden min. Har også registrert at flere av dere har spurt om huden min og hupleierutiner den siste mnd, så det har kanskje en god sammenheng med at det jeg bruker faktisk fungere og gir synlige resultater.

Aller viktigst for meg er fuktighet! Fukt, fukt og mere fukt. Jeg har brukt noen produkter som ga meg fuktighet i form av vann, men det var altså ikke nok. Jeg har nå byttet til produkter som gir meg fuktighet i form av fett (er nemlig stor forskjell på de to tingene, noe jeg ikke visste fra før) og DET skulle vise seg å være svaret for meg. Men husk, dette er kun for min hud og alle har ikke det samme behovet..

Dere som fulgte meg på snap forrige uke så at jeg var på facial med Babor. HALLO liksom! Det føltes ut som den beste facial jeg noen sinne har vært på. Grunnen til at akkurat denne varså bra var fordi den ga resultatet med en gang! Ofte så blir man, rød, tørr og hoven etter en ansiktsbehandling (som jo er bra fordi da jobber huden, men det er ikke så pent), men denne behandlingen ga altså askepott-effekt med en gang og jeg følte virkelig at både huden og jeg selv strålte i 3 dager. Noe som passet meg perfekt siden jeg skulle i bursdag og ha salg samme helgen. Dette er behandligen som passer perfekt før man skal noe spesielt. Denne kommer jeg til å anbefale alle venninner som skal på party, gifte seg, på date eller bare har en trøtt, tørr og livløs hud. Den var altså SÅÅ bra!

Behandlingen jeg fikk heter Babor Crash Behandling og den pøser på med fuktighet i form av Babor sine magiske og velkjente ampuller. Målet er å få så mange ampuller som mulig absorbert inn i huden. Jeg fikk 7 ampuller før huden var mettet, og man kan få opp til 10 ampuller faktisk. Det ble også brukt en nydelig peeling og en helt magisk fuktmaske. 

Peelingen ble med meg hjem, og etter at jeg har brukt den kan jeg si farvel til store porer og ujevnheter! Jeg lærte også masse om rens av huden og at man skal bruke ren tørr klut hver kveld etter rensingen for å unngå at det legger seg vann i “kriker og kroker (som skaper akne)og for å unngå å få bakterier inn i nyvasket hud. Renseoljene jeg fikk av Babor er utrolig gode og med urte-ekstraktet som jeg bruker mens jeg renser får jeg masse gode næringstoffer og vitaminer dyttet ned i huden mens jeg renser den. Etter rensingen er det dr.Babor Repair Cellular serum jeg tar på før nattkremen. Min nattkrem består av den feteste kremen deres,  som heter Skinovage Rich Intense. Noen dager i uken bytter jeg den ut med Babor Skinovage PX Intensifier Refreshing Foam Mask som jeg har fortalt om tidligere. Samme rutine har jeg også på dagen, men da bruker jeg en fet og god krem med argan olje som heter Skinovage Argan Nourshing Cream. HER har dere forhandlerlisten til Babor. Jeg utførte min behandling på Look at Me på sjølyst, men denne behandlingen kan man få mange steder over hele landet. Jeg står inne for alt jeg skriver og anbefaler denne behandlingen til de jeg er aller mest glad i.

XoXo Hedda

Bildene under er selve dagen og dagen etter Babor Crash-behandling.


Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *