About the details..

Det er ikke lenge siden sist jeg drev å planla sommeferien, og nå er den allerede historie. I dag har jeg spikret høstferien og jeg gleder meg som et lite barn til å reise igjen. Hvor jeg skal og hva jeg skal vil jeg komme tilbake til, men jeg kan fortelle at det er både varmt, vakkert og veldig gøyalt! På en gråværsdag som dette er det deilig å ha litt sol å se frem til.

Over til noe annet.. Smykkene mine har jeg fått utrolig mye spm om i sommer, og derfor viser jeg dere nå litt nærbilder. Går med de mer eller midre hele tiden og veksler litt på hvor mange, størrelse og form, men jeg synes nesten at alle smykkene jeg har fra A-hjort passer perfekt til å mixe og matche sammen.

Du kan få tak i de her: Armbånd, flettering, ørering, ørepynt, kjede med stjerne, kjede med cherry, Kjede anheng  til cherrykjede med gullblomst.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *