Velkommen til salget vårt!!!

Yes girls(and some boys), da er det endelig klart for nytt bakgårdssalg! Høstsalget er alltid det beste, så dette anbefaler jeg dere å komme på!!! Vi har virkelig samlet opp mye goodies og gleder oss masse til å ha en stemningsfull og hyggelig søndag med dere alle! Vi er en fin gjeng som rett og slett har for mye klær som ikke blir satt nok pris på og synes de derfor fortjener nye eiere. Om det er noen ønsker ut ifra hva dere har sett på blogg og instagram er det bare å sende melding, så skal jeg se ha jeg kan få holdt av.. ;) De deilige damene jeg selger med har noen utrolig spennende klesskap og jeg gleder meg selv til å se hva de har funnet frem denne gangen..

Vi starter kl 12 og holder på til ca 15. OG DERE, det er alltid masse fint mot slutten av salget. Så om klokken nærmer seg 15 er det absolutt ikke sånn at “alt det fine” er borte. Tvert imot, det er ofte masse masse fine skaltter helt til slutten av salget, og fordelen da er at det mot slutten er ekstra lett å prute på prisen.. ;)

Som alltid: Eilert Sundts gate 27.

XoXo Hedda, Tone, Darja og Janka <3 

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *