Sommersyssel!

Inneholder annonselinker

Etter at jeg hadde vært noen deilige uker med familie i Stavern, var det litt godt å komme inn til byen igjen. Liker å ordne litt hjemme mellom slagene, og denne gangen hadde jeg flere fine frognerdager hvor jeg fikk tid til å pakke om og freshe opp leiligheten før turen jeg nå er på. Tenkte å vise dere veggen min jeg, den som flere av dere spurte om på instastory her om dagen.. Før jeg dro på hytta bestilte jeg meg masse fine, nye plakater til en stor vegg på soverommet som jeg jobber med. Den er ikke helt ferdig, men godt på vei. Jeg har satt sammen litt forskjellige ting som alle har en eller annen “betydning” for meg. På Desenio.no får man alle mulige fine plakater i alle størrelser og varianter. Jeg visste ikke at det stedet fantes før nå, men nå har jeg nesten blitt litt hekta på å sette sammen fine bilder. Perfekt sommersyssel dette her! Om dere vil sjekke de ut og lage en liten vegg eller dekorere et rom, barnerom, kjøkken, bad, you name it – så kan dere bruke rabattkoden FASHIONCHERRY som gir -25% på alle posters fra 25.-27.juli (gjelder ikke handpicked kategorien)

Snakkes snart. God sommer videre. :)

XOXO Hedda

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *