Mine hudpleierutiner.

 Jeg har leeeenge tatt godt vare på huden min! Den er vel noe av det som opptar meg mest når det kommer til utseendet. Det synes om man har en sunn hud og jeg føler at huden gjenspeiler mye av livsstilen. Mye er genetisk, mye er livsstil og hudpleie rutiner. Her er mine:

Hver dag starter jeg med å vaske huden med dr.Babor Derma Celluler Lipo Cleanser. Den rengjør huden dypt og forhindrer at jeg får tette porer og acne. Etter den påfører jeg dr.Babor Ultimate Calming Serum, den beroliger huden umiddelbart og lindrer rødhet og beskytter huden. Noen dager i uken påfører jeg også dr.Babor Lifting Collagen Boost Infuser som gir huden en helt vill collagen-boost og kommer i små søte, eksklusive flasker. Som dagkrem bruker jeg en “mirakel krem” som heter dr.Babor Ultimate Repair Cream. Den er super på antiage og er intensiv på hudfornyelse i stressede situasjoner. LOVE it! Jeg bruker også Babor sin foundation over kremen for en perfekt og flawless finish! Avslutter alltid med Solfaktor 50 fra Babor som jeg ofte bare “klapper” oppå huden og sminken for å få en mer narurlig look.

Noen av produktene er verdt å fortelle litt ekstra om. Om det er masken Babor Skinovage PX Intensifier Refreshing Foam Mask! OMG, den er så bra! Man påfører den på ren hud og etter 10 minutter masseres den inn i huden og der blir den! Den kan brukes som en nattkrem eller som en dagkrem. Jeg bruker den som dagkrem i hvertfall 3 ganger i uken. Akkurat som den bare legger seg inni linjene (rynkene) og fyller de ut. Den er virkelig fantastisk, og du får den faktisk til en veldig god pris!:) Et annet yndlingsprodukt å ha i “survival-kittet” sitt er dr.Babor Derma Ultimate Perfecting Eye Cream, som kommer med en metall roll-on. Atså når du våkner opp og er trøttere enn trøttest så kan jeg ikke få sagt nok hvor godt det føles å rulle denne på rundt øynene.

Der fikk dere mine hudpleie rutiner og de står jeg 100% inne for at jeg bruker. Virkelig elsker Babor!

Og jeg sier det igjen og igjen. Viktigeste du gjør for huden er å bruke solkrem!!!

XOXO Hedda.

Bildet er fra da jeg var i bergen og nettopp hadde gjort meg klar med babor-masken, foundationen og her concealeren.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *