Skeier ut..

Sommeren er godt i gang og jeg har såvidt startet ferien og vært på en liten spontan hyttetur. Føler alltid at jeg må reise bort for å kunne kalle det for ferie, men det er jo egentlig helt feil. Ferie hjemme går også an. Man må bare legge bort det man “pleier” å gjøre og ta seg friheten til å skeie ut litt.. Det har jeg altså gjort de siste dagene, med avslappning, soling, sangria, venner, sene middager og lange frokoster. Setter snart snuten sørover mot Stavern, men enda et par by-dager som venter. Skal gjøre klart til en shoot hvor jeg skal style noen av norges aller mest kjente idrettsutøvere. Blir gøy! :)

Kjolen fra Ganni synes jeg ble akkurat litt kort til meg, så jeg sydde på en ekstra kant nederst. Kult ikkesant?

I morgen kommer hudpleie rutinene mine som jeg har lovet dere her på bloggen. Stay tuuuuned.. ;)

XoXo Hedda,

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *