Explore summer collection!

Dagen i dag er bare så mye bedre enn forventet.. Jeg var på VG-lista festen i går og vi danset og koste oss til langt på natt. Når man da våkner til verdens blideste baby som har sovet til kl 09 føles det helt fantastisk. Og når solen i tillegg skinner og formen er god, ja da er det ikke annet å gjøre enn å verdsette det gode i livet og kose seg!

Min kjære sove lenge, mens Filippa og jeg trillet oss en tur ut. Tok på meg min nye kjole, mine nye sandaler og mitt allerede godt brukte silkebånd. Følte meg faktisk fin! Og det er det virkelig ikke hver søndag morgen jeg gjør.. ;) Hele antrekket er fra den nye Explore Summer kolleksjonen til Indiska. De har nye designere og denne safari-kolleksjonen synes jeg rett og slett var grisefin! Både på interiør og klær er det mye nytt og fint. Jeg var innom der forrige uke og fikk lyst på halve butikken. Godt det ikke er så dyrt der da.. ;)

Ønsker dere en riktig god søndag!

XoXo Hedda.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *